Stolt Laban :0)


Snö, snö, snö, trasig bil och jag känner mig som en flodhäst.

Oj va negativt det blev här då... Men jag är sååå trött på snö, särskilt nu när jag har kropp som en flodhäst. Får ont av foglossning när jag ska pulsa i snön, vilket gör att man får hålla sig till de skottade promenadrundorna. Det blir mycket växjösjön runt=skottat och platt. Men man får se det positiva med det kanske, mycket miljöträning. Man möter hundar och folk nästan hela tiden och det är ju alltid bra.
Lite träning/aktivering har det blivit oxå. Har varit uppe på brukshundklubbens plan och kört lite klockan med Emil och lite bus/lek med Laban. Jisses va gla han blev labbe slabben när dummiesarna kom fram. Det har ju mest varit lite visselsignaler och nåt kast med boll på promenaderna nu ett tag. Han tog mina tecken perfekt, duktig gosse! Men är lite tramsig när dummiesarna blir isiga. Hoppas på vår snart!
Har lämnat tillbaka vandringspriserna Laban vann för hans insatser i viltspår 2008 till taxklubben. Passade på att ta ett kort på honom med dem innan. Ska se om jag lyckas få ut det här...

RSS 2.0