Snart är det roliga slut...

Semestern alltså. På Måndag ringer klockan 02.00 igen. Inte så sugen på det... Som vanligt har semestern gått alldeles för fort. Ja ja nog med gnäll...
Vädret är strålande idag och snart ska jag ut och spåra med Laban. Vill till att ligga i nu med det om 2 veckor är vi i Sundsvall. Fridolf ska gå sitt andra ökl spårprov på Måndag kl 9. Synd att det är redan 9 skulle så gärna velat hänga med och kolla jag oxå. Vi önskar Ola och Fridolf lycka till!
När vi var i Dalarna passade vi på att besöka en bekant som är veterinär för att hälsa på samt kolla Emils ögon. Han har ju haft ögoninflammation på ögoninflammation. Det visar sig att han är lite för hängig i sina undre ögonlock särskilt det ena, vilket gör att det kommer in partiklar som irreterar och skapar inflammation (inte infektion så det smittar inte iallafall). Har fått några nya ögondroppar som ska vara antiinflammatoriska och dra ihop det lite. Vi får prova med detta under hösten och om det inte hjälper tillräckligt bra så är det kanske operation som gäller. Vi hoppas att vi slipper det men om det ändå blir ett kirurgiskt ingrepp så är det inte så stort enligt vet och vi får hem honom samma dag.
Imorgon blir det poängjakt med LRK lite utanför växjö. Ska bli så kul att träffa träningspolare och ha det trevligt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0